HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

GARNI HOTEL MLINAREV SAN

Smeštajni Resursi - Grupa : Hotel

Garni hotel Mlinarev san smešten je u neposrednoj blizini centra grada, pokraj same reke Rzav, nedaleko od glavnih gradskih izletišta i poznatih rzavskih plaža.
Hotel poseduje 15 standardnih dvokrevetnih soba a u  ponudi se nalazi i 17 soba superior kategorije kao i 3 luks apartmana. Sve sobe su opremljene kupatilima, televizorom, internetom, telefonom, klimom, uz mogućnost dodatnog kreveca za bebe na zahtev gosta, mini barom, sa divnim pogledom na reku Rzav i okolne šumovite predele.


Garni Hotel „Mlinarev san“ je idealno mesto, kako za jedinstvene trenutke sa porodicom i prijateljima, tako za poslovne sastanke. Gosti mogu uživati u restoranu nacionalne i internacionalne kuhinje, vrhunskim domaćim vinima i rakijama, u autentičnom ambijentu, nad samom rekom.


Restoran poseduje salu, kapaciteta 250 osoba i otvorenu baštu kapaciteta 120 gostiju. U sklopu restorana se nalazi i banket sala kapaciteta 35 osoba. Gosti mogu uživati u širokoj ponudi hladnih i toplih predjela, obrok salata, ribljih specijaliteta, čorbi. gotovih jela, specijaliteta sa roštilja, deserta, kao i bogatom dečjem meniju.

Zvanična web prezetacija: https://www.mlinarevsan.com/


Kontakt:

Pogled bb, 31230 Arilje, Serbia

INFO : 031 3891 390

Recepcija : +381 64 649 60 77

Restoran : ‎+381 64 649 60 78

recepcijamlinarevsan@smiljanickomerc.rs

restoranmlinarevsan@smiljanickomerc.rs

TOP