HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

Poceli su radovi na uredjenju lokaliteta u nasoj opstini...

Autor: Mirjana Stankovic / Sreda, 29. Maj 2019 / Grupa: Vest
Slika vesti Dragi sugradjani i gosti Arilja, 
Turisticki info centar Arilje i Biblioteka Arilje vas obavestavaju da su danas, 29.maja poceli radovi na uredjenju lokaliteta u nasoj opstini. Kroz projekat cemo urediti prvenstveno Gradsku plazu gde je danas pocelo uklanjanje drvenog i metalnog mobilijara koji vise nije bezbedan za koriscenje, kao i reparacija mobilijara koji je jos uvek u dobrom stanju kroz koju cemo mu vratiti stari sjaj. 
Bice uklonjena odmorista, trule klupe i unistene kante za otpatke. Spravice u okviru teretane na otvorenom bice osvezene novom bojom, a pokvarene bice popravljene. Poceli smo sa farbanjem klupa i uklanjanjem ljuljaski i klackalica koje ce nakon popravke biti postavljene na Gavrilovac, dok ce Gradska plaza dobiti set novih, drvenih sprava za igru nasih najmladjih. 
Pored Gradske plaze, uredice se i ostrvo Uski vir gde ce biti popravljeni rostilji i postavljene nove klupice i kante za otpatke. Takodje, most koji vodi do ostrva ce se ojacati i sanirati kao i osveziti novom bojom. 
Na Klokocu nas ocekuje uredjenje, krcenje, kosenje, ciscenje formiranih mini deponija smeca, postavljanje novog mobilijara kao i reparacija postojeceg. 
U kanjonu reke Panjice bice postavljene klupice i odmorista. A svakako, nastavljamo sa odrzavanjem ovog lokaliteta. 
Ako ste zapazili da drvene Info table po gradu ostaju bez natpisa i informacija, razlog tome je zamena limova i farbanje istih. Ove aktivnosti ce biti sprovodjene u narednih mesec dana, odnosno do kraja juna.
Ovom prilikom se zahvaljujemo Opstini Arilje i Zlatiborskom upravnom okrugu koji si pomogli realizaciju projekta. 
Vasi Biblioteka Arilje i TIC Arilje.
TOP