HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

Промоција књиге

Autor: Mirjana Stankovic / Četvrtak, 11. April 2019 / Grupa: Vest
Slika vesti

Библиотека Ариље организује промоцију књиге под називом Планина која ме је волела’’. Коаутор књиге је наш Ариљац, Милан Пајевић. Промоција и дружење са гостима ће бити одржани 20.априла 2019. године у 20 часова у сали Соколског дома.

Своје богато животно и професионално искуство, господин Пајевић је преточио у своју прву књигу на српском језику, збирку прича ‘’Питао бих, кога да питам’’.Као читаоци Пајевићеве прозе, навикли смо да добијемо више од очекиваног.

То више, доноси нам књига ‘’ Планина која ме је волела’’ јер представља део електронске преписке између оца и сина, аутора овог дела. Четворогодишња преписка смештена је на око 150 писама, која су објављена. И поред тога што је књига и документ о једном времену, оно што је чини вредном, јесте комуникација између оца и сина. Она носи снажну поруку родитељима, причајте са својом децом! То је веома важно!

Поред господина Пајевића у представљању књиге широј публици учествују Зоран Колунџија, оснивач и директор Издавачке куће Прометеј из Новог Сада и Павле Симјановић драматург .

Издавачка кућа Прометеј, проглашена је на последњем сајму књига Издавачком кућом године, која је ову књигу уврстила у своја издања.

‘’Планина која ме је волела’’

TOP