HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

OTVORENA IZLOŽBA ARLEMM UMETNIČKI KARAVAN U IVANjICI

Autor: Marija Aleksic / Sreda, 11. Jul 2018 / Grupa: Vest
Slika vesti U saradnji sa Turističkom organizacijom Ivanjica, nakon Beograda, Zlatibora, Užica, Čačka i Požege, ARLEMM umetnički karavan je u subotu, 7. jula stigao na ivanjički gradski tr . Autor pokretne multimedijalne izložbe fotografija je Dragana Selaković, koja je svojim umećem dočarala dešavanja sa prošlogodišnjeg ARLEMM-a.

Arilje će već od naredne subote, od 14.jula, čitave dve nedelje biti prestonica kulture. Mali srednjevekovni grad, bogate istorije i tradicije, ispuniće zvuci klasične, duhovne, tradicionale i džez muzike. Ulicama će se kretati brojni mladi umetnici iz Nemačke, Rusije, Belgije, Austrije, Slovenije, Amerike, Hrvatske, Bosne i Hercegovine... Sa najtalentovanijim mladim polaznicima iz zemlje i inostranstva radiće vrhunski predavači i profesori violine, violončela, klavira, viole, kontrabasa, duhovnog pojanja, flaute, solo pevanja i gitare.

ARLEMM će i ove godine okupiti vodeća imena kvalitetne muzičke scene, koji će svoje nastupe imati na najlepšim lokalitetima, u netaknutoj prirodi i prelepim istorijskim prostorima, a edukativne radionice, koncerate, nastavu i izložbe posetiće brojni ljubitelji umetnosti ovog regiona.

Ove godine, u okviru manifestacije ARLEMM, nastupiće istaknuti umetnici, kao što su Bisera Veletanlić, Vasil Hadžimanov, Ju grupa, Divanhana, Divna Ljubojević, Sara Renar, Marko Luis, Neverne bebe, ali i mladi talenti Škole za muzičke talente sa svetski poznatim violončelistom Draganom Đorđevićem Suzukijem i gostima iznenađenja, koji će i otvoriti manifestaciju ARLEMM 2018, u subotu 14.jula od 20.30 časova na Gradskom trgu u Arilju.

Kako bi UMETNOST bila DOSTUPNA svima, ove godine će biti omogućen prenos dešavanja sa ARLEMM-a 2018, uživo putem Telenor mreže, kako bi svi koji ne budu u mogućnosti da posete Arilje, mogli da uživaju u živom prenosu dešavanja, gde god se nalazili.

Manifestacija se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, Opštine Arilje i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, a u saradnji sa Crkvenom opštinom grada Arilja, Bibliotekom Arilje, Sosijete Ženeral bankom i kompanijama Extreme intimo i Telenor.


Izložba ARLEMM UMETNIČKI KARAVAN koja je večeras otvorena u Ivanjici će ostati na ovoj lokaciji će do 14. jula, posle čega kreće na svoje konačno odredište u Arilje. ARLEMM muzička čarolija uskoro počinje!
TOP